138 darab

üzenetváltás a hónapban

126 fő

aktív oktató

692 diák

talált tanárt idén

3662 Ft

az átlagos óradíj


TOP nyelvek és tárgyak


Friss oktatói vélemények

Kashi -  California Native English Speaker

Kashi - California Native English Speaker oktatóról: 4 napja

Dear Kashi, I am truly thankful for your help. It was an honor working with you. Kedves angolul tanulók! Ha Kashi mellett döntetek, biztos, hogy nem fogjátok megbánni. Minden óra egy élmény! Jó hangulatú beszélgetések, nagy nevetések és igazán tanulságos történetek. Ezen történeteken keresztül egyre gazdagabb lett a szókincsem és egyre magabiztosabban tudtam angolul beszélni. Köszönöm!
- Eva H. 😊
Lucy Parker

Lucy Parker oktatóról: 4 napja

Az utolsó pillanatban találtam rá és még így is elvállalt, mint plusz diák. Mindig arra törekedett, hogy az órák jó hangulatban teljenek és kényelmesen érezzem magam, hatalmas segítség volt és sokat fejlődtem az ő segítségével. Remekül tanít, pontos és megbízható, élvezi amit csinál. Nagyon jó tanár és egy remek ember. Csak ajánlani tudom! :)
- Pados Lara 😊
Aranka Geleji

Aranka Geleji oktatóról: 5 napja

Aranka vagàny csajszi. Fiatalos, üde szinfolt a napjainkban. Megbizható, nem jellemzõ rà az óralemondàs, rugalmas alkalmazkodò. Lànyommal is kõnnyen szót èrtett . Màsnak is ajànlom. Mi szeretjük.
- Madácsi Andrea 😊
Aranka Geleji

Aranka Geleji oktatóról: 5 napja

Egyéni vállalkozó vagyok, és a vállaklozásomhoz szükségem van az angol nyelvtudásra. Türelmes, rugalmas és a mai követelményeknek megfelelő szintű oktatásban részesülök tőle. Az óráink jó hangulatúak, fel tudja mérni, épp mik az erősségek, gyengeségek a fejlődési folyamatban és aszerint van az oktatás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
- Darabos Attila 😊
Bondor Richárd

Bondor Richárd oktatóról: 8 napja

A Ricsivel folytatott órák, nagyon megérték a pénzt! Elképesztő módon képes lebontani a dolgokat, hogy érthetőek legyenek, és mindig könnyedén és szórakoztatóan tartja az órákat. Egyszerűen zseniális hatékonysággal fejlődök. Régen féltem angolul megszólalni is.
- Kocsis Zalán 😊
Molnár Alexandra

Molnár Alexandra oktatóról: 10 napja

Két hónapja tanulok Alexandrával, az órák nagyon pörgősek, jó hangulatban telnek. Nagyon türelmes, ha kell, többször elmagyarázza a nyelvtant. Sok leckét ad, amit számon is kér, ez nagyban elősegíti a fejlődésemet. Az időpont választást illetően rugalmas, az órái mindig pontosan kezdődnek. A tanuláshoz nagyon jó segédanyagokat biztosít. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
- Berczeliné Sarus Renáta 😊
Grace Language School

Grace Language School oktatóról: 10 napja

Nagyon szeretem az angolóráinkat, mindig olyan üdítően hatnak rám, még reggel 7-kor is! : ) Soha nem volt még olyan tanárom, aki ilyen alaposan és érhetően (és hihetetlenül kedvesen) magyarázta el a szabályokat, mint ahogy Bianka teszi. Nagyon figyelmes, rugalmas és elfogadó. Fantasztikus a hite és az elhivatottsága. Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam tőle ahhoz, hogy angolul tanulhassak. Szívből merem ajánlani Őt!
- M.Kitti 😊
Papp Krisztina

Papp Krisztina oktatóról: 13 napja

Elsőnek is szeretnék mégegyszer köszönetet mondani Krisztinának, ugyanis olyan átfogò idegen nyelvi tudàst adott át, amivel bármikor bárhol boldogul az ember. Legyen szò nyelvvizsgáròl, vagy német nyelven valò kommunikáciòról. A munkánk során Krisztina pontosan tudta, hogyan kell felépíteni az òrákat, ahhoz hogy az elérd cèlodat- én a B2 nyelvizsgát választottam. Erre alkalmas könyvekből tanultam, amiket Krisztina biztosított tanuláshoz, éppen azt amire szükség volt. Legyen szò bármely készs ...
- Kaszala Szilvia Viràg 😊Új oktatók

Véberné Béressy Andrea
Regisztráció időpontja  3 napja oktat
Angol 3500 Ft
Erős Ildikó
Regisztráció időpontja  3 napja oktat
Angol 3800 Ft
Novák Emese
Regisztráció időpontja  17 napja oktat
Lengyel 3000 Ft
Vass Ágnes
Regisztráció időpontja  17 napja oktat
Sas Lottie
Regisztráció időpontja  18 napja oktat
Angol 3500 Ft
Ildikó Máriás
Regisztráció időpontja  kb. 1 hónapja oktat
Angol 4000 Ft
Orosz 4000 Ft
Bocz Attila
Regisztráció időpontja  kb. 1 hónapja oktat
Angol 3500 Ft
Kovács Gergely Árpád
Regisztráció időpontja  kb. 1 hónapja oktat
Martin Cooper
Regisztráció időpontja  kb. 1 hónapja oktat
Angol 4000 Ft
Csombor Andrea
Regisztráció időpontja  kb. 1 hónapja oktat
Német 3500 Ft
R. Flóra
Regisztráció időpontja  kb. 1 hónapja oktat
P. András
Regisztráció időpontja  2 hónapja oktat
Földesi Lajos
Regisztráció időpontja  3 hónapja oktat
Angol 3500 Ft
Novicsek Tanja
Regisztráció időpontja  4 hónapja oktat
Orosz 3000 Ft

Oktatói sikertörténetek

Bagossy Renate
Bagossy Renate

Német anyanyelvűként igazából nem is kérdéses, hogy tanít-e az ember, inkább az a kérdés, hogy mikor kezdi. Először egy ismerősömtől hallottam a skypesuliról. Ő akkor már hosszú ideje dolgozott online nyelvtanárként, élve a modern technika által kínált lehetőséggel. Én viszont akkor még egy nyelviskolában tanítottam 8 fős csoportokat. Háromgyermekes anyaként a délutáni tanítás nem tűnt ideálisnak, hiszen mielőtt a nagyok megérkeznek haza az iskolából, nekem el kellett mennem a munkahelyemre és csak este 7-kor láttam a családomat. Az online, otthonról való oktatásnak az az előnye, hogy nincsen rögzített munkaidő. Az órák időpontját rugalmasan lehet úgy alakítani, ahogy a diáknak és a tanárnak is megfelelő. Az első online diákom egy „örökölt” skypesulis diák volt, a már említett ismerősöm ajánlotta nekem és B2-C1 nyelvtudását szerette volna továbbfejleszteni. Heti 3-4 alkalommal találkoztunk skype-on, és nagyon tetszett, hogy a gyerekek nevelése mellett az időmet magam oszthatom be. Ezen ...     tovább ➝

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu